BLÅ HALLENS

DESIGN & ANTIKMÄSSA

22 – 24 maj 2020

Välkomna till första upplagan
av Blå Hallens Design & Antikmässa

Fredag 22 maj klockan 9-20

Med inspiration från kontinenten slår vi upp portarna för Deballage – en uppackningsmässa med design och antikviteter som pågår under hela fredagen. Hallen öppnar klockan 9 för utställare, handlare och publik samtidigt.

Utställarna lastar in, packar upp ur lådor och iordningställer sina montrar under dagens lopp vilket innebär att inget ännu är på plats klockan 9 på morgon. Mässan börjar byggas samtidigt som entrén öppnar och växer sakta fram under dagen. Det kommer att vara rörigt, stökigt men roligt och annorlunda! 

Läs mer om DeballageSweden

Design & Antikmässa

Lördag  23 maj klockan 11- 20 och Söndag  24 maj klockan 11-16

Dessa båda dagar är allt på sin plats, vackra föremål, konst, design och antikviteter är uppackat i montrar och till beskådan för alla. Handlarna  är nu med säkerhet på plats i sina utställningsbås. På lördagen och söndagen finns gott om tid för att handla, titta, fråga och lära sig.

Ett gediget scenprogram erbjuds där vi för samtal med olika kunniga personer. Värdering av design och antikt samt inspiration på olika sätt.

Mat & Dryck

Restaurang, Champagnebar och Café .

Fredag 22 maj

Lördag 23 maj

Söndag 24 maj

9 – 20

11 – 20

11 – 16

Inträde och förköp

22 maj DeballageSweden €30/300 SEK  gäller för alla tre dagar.

23-24 maj endagsbiljett 120 SEK, tvådagarsbiljett 160 SEK.

Ticketmater – kopplas snart på.

Barn och ungdomar upp till 18 år fritt inträde.

Hitta hit

Parkering finns men ta gärna bussen till Höganäs. Busshållplatsen ligger nära Blå Hallen.

Vår hall är öppen och tillgänglig för alla, det är lätt att komma fram med rullstol och barnvagn.

Hundar är välkomna med koppel.

Blå Hallen i Höganäs är södra Sveriges nya stora utställningshall. Vi vill erbjuda en ny välkomnande miljö för publikmässor och event. Här kan utställare nå nya kontakter i en skön atmosfär och besökarna få uppleva något nytt och inspirerande. Förutom ett antal årliga mässor i egen regi är Blå Hallens lokaler möjliga att hyra för fest, konferens och mässor.