19 – 21 juli 2019

English

I sommar öppnar äntligen den efterlängtade inredningsmässan i Höganäs. Under tre dagar samlar vi några av Sveriges, Danmarks och Skånes kunnigaste kreatörer: Formgivare, designers, inredare, hantverkare och antikhandlare.

En upplevelse tillsammans med fler än 50 utställare inom inredning, formgivning, hantverk, antikviteter, trädgård, mat och vin. Årets gästutställare är den internationellt kände blomsterkonstnären Tage Andersen från Köpenhamn och med Gunillaberg Säteri i Småland. Bland andra gäster finns, Wanås, Sebastian Schildt och Marie Olsson Nylander.

Restaurang Sikrot från Ängelholm serverar bland annat rårakor och lokalt odlat vin i restaurangen som ni hittar mitt i utställningshallen! Lokalt uppskattade krogar gästar även med fullt utrustade foodtrucks.

Biljetter kan köpas hos Ticketmaster eller på plats. 

Adress: Bruksgatan 46, Höganäs 

Välkomna!

Bokade utställare

Tage Andersen

Tage Andersen är en av Nordens främsta Blomsterkonstnärer med lång erfarenhet av spektakulära utställningar och installationer runt om i Europa. Nu kommer han till Blå hallens stora inredningsmässa som en av mässans gästutställare. Han kommer att göra en inspirerande blomsterinstallation i Pelarsalen.

Foto: Bent Rei

Marie Olsson Nylander

Marie Olsson Nylander är inbjuden som Höganäs egen inredningsprofil. Med en personlig stil och en stark drivkraft skapar Marie om och om igen. Hus är Maries passion. Att förvandla både ute och inne gör Maries miljöer personliga och inspirerande.

Foto: Sara Svenningrud

Pia Wallén

Pia Wallén. Tidlös men ständigt aktuell. Textil tradition och hantverk med minimalistisk formgivning. Modedesigner som arbetar i gränslandet design, konst och konsthantverk. ”Ett pågående forskningsarbete sedan 30 år” säger Pia Wallén själv.

Utställarlista och karta

Se hela listan och kartan här >>

Mässan med restaurang är öppen

Fredag 19 juli

Lördag 20 juli

Söndag 21 juli

15 – 21

11 – 20

11 – 17

Inträde

Vuxen 120 kr, barn upp till 18 år fritt inträde.

Förköp av biljett på Ticketmaster här.

Hitta hit

Parkering finns men ta gärna bussen ut till Höganäs. Busshållplatsen ligger nära Blå Hallen.

Hundar får komma med i koppel.

Vår hall är tillgänglighetsanpassad, det är lätt att komma fram med rullstol och barnvagn.

Vill Du ställa ut på Det Goda Livet?

Skicka en intresseanmälan med information om din verksamhet. Skicka Din fråga eller intresse till info@blahallen.com