19 – 21 juli 2019

Vackra saker & Goda Smaker

I sommar öppnar vi äntligen vår efterlängtade inredningsmässa i Höganäs. Under tre dagar samlar vi några av Sveriges, Danmarks och Skånes kunnigaste kreatörer: Formgivare, designers, inredare, hantverkare och antikhandlare.

Tillsammans med lokala vinhandlare och matproducenter blir mässan en inspirerande upplevelse för både utställare och besökare. Bland årets gästutställare är den internationellt kände blomsterkonstnären Tage Andersen från Köpenhamn och Gunillaberg Säteri i Småland. Lika uppskattad är vår lokala inredningsprofil Marie Olsson Nylander som bjuder på sin fantasi och uppfinningsrikedom vad gäller inredning och design.

Välkommen till en intressant och nyskapande inredningsmässa med närmare 50 spännande utställare i den gamla Finkeramiska fabriken som nu renoverats till sitt 100-års jubileum!

Sommarmingla och stanna så länge Du vill. Servering finns av både varma rätter, grillat, kött, fisk, vegetariskt och kaffe med nybakat. Och njut av ett gott glas vin eller en god öl tillsammans vid vår nyöppnade köksbar mitt i hallen.

Bokade utställare

Tage Andersen

Tage Andersen är en av Nordens främsta Blomsterkonstnärer med lång erfarenhet av spektakulära utställningar och installationer runt om i Europa. Nu kommer han till Blå hallens stora inredningsmässa som en av mässans gästutställare. Han kommer att göra en inspirerande blomsterinstallation i Pelarsalen.

Foto: Bent Rei

Marie Olsson Nylander

Marie Olsson Nylander är inbjuden som Höganäs egen inredningsprofil. Med en personlig stil och en stark drivkraft skapar Marie om och om igen. Hus är Maries passion. Att förvandla både ute och inne gör Maries miljöer personliga och inspirerande.

Foto: Sara Svenningrud

Pia Wallén

Pia Wallén. Tidlös men ständigt aktuell. Textil tradition och hantverk med minimalistisk formgivning. Modedesigner som arbetar i gränslandet design, konst och konsthantverk. ”Ett pågående forskningsarbete sedan 30 år” säger Pia Wallén själv.

Öppettider

Fredag 19 juli

Lördag 20 juli

Söndag 21 juli

15 – 21

11 – 20

11 – 17

Inträde

Vuxen 120 kr, barn upp till 18 år gratis.
Vi är kontantlösa så använd gärna kort eller swish.

Hitta hit

Parkering finns men ta gärna bussen ut till Höganäs. Busshållplatsen ligger nära Blå Hallen.

Hundar får komma med i koppel.

Vår hall är tillgänglighetsanpassad, det är lätt att komma fram med rullstol och barnvagn.

Vill Du ställa ut på Det Goda Livet?

Skicka en intresseanmälan med information om din verksamhet. Skicka Din fråga eller intresse till info@blahallen.com