Om Blå Hallen i Höganäs

Blå Hallen är Höganäs nya stora event-och utställningshall. Byggnaden som har renoverats i sin första etapp har 3000 m2 total yta i bottenplan. Fastigheten tillhörde tidigare Höganäsbolaget och tjänade som lager och logistikhall för de tillverkade keramikföremålen. Nu har bottenplanet i den vackra tegelbyggnaden med tillhörande hall på närmare 2000 m2 renoverats och har en unik stämning med möjligheter till stora event, utställningar, konferenser, möten och mässor av olika slag.

Vi på Blå Hallen

Vi är erfarna entreprenörer och vet vad som krävs för att skapa en attraktiv miljö och ett kreativt sammanhang. Vi är inspirerade av den kraft som finns i Höganäs som den lilla orten med en unik skaparanda som har varit, och är, en inspirationskälla till konstnärer, entreprenörer, odlare, kreatörer och hantverkare.

Sylvia Enget, Delägare

Konst- och antikhandlare med stort intresse för kultur och historia. Galleri Sylvia Enget Stockholm. Mångårig erfarenhet av att skapa attraktiva miljöer. Tidigare en del av företaget Esteten.

Joakim Bengtsson, Delägare

Entreprenör och välkänd profil från bland annat Antikrundan i SVT där han är en av experterna. Joakim är en erfaren värderingsman på Stockholms Auktionsverk och har flera år i rad bland annat skapat en unik och personlig julmarknad i sin bostad, den gamla Posten, i Landskrona.

Martin Enget, Delägare

Konst- och antikhandlare med egen verksamhet. Med ett särskilt intresse för arkitektur och byggnadsvård är Martin huvudansvarig för Blå Hallens renovering. Tidigare en del av företaget Esteten.

Vår vision

Vi vill medverka till att skapa ett starkt kultur-och näringsliv i Höganäs. Blå Hallen i Höganäs ska vara en av de viktigaste mötes-och eventplatserna i Skåne och vara det självklara valet för betydelsefulla konferens-och eventarrangörer som månar om hög kvalitet, personligt bemötande och en unik miljö. Blå Hallen i Höganäs har en hög ambition med en stark identitet som inspirerar till kreativitet utöver det vanliga.

2019 11 13